Over mij

Ik ben op 2 september 1972 in Rotterdam geboren en woon sinds begin 2000 aan de oostkant van Nederland. Mijn liefde voor Duitsland, Oostenrijk en de Duitse taal waren er de reden van om destijds Rotterdam voor deze regio te verruilen.


Ik heb gewerkt (en werk nog steeds) bij verschillende radiostations, waaronder 3FM, Radio Noordzee Nationaal, N44FM, Danceradio 946, Channel X, Optimaal FM, Favoriet FM, Radio SchlagerNL en natuurlijk RTV Oost, waar ik sinds 2008 in dienst ben.

Mijn televisieprogramma's 'Gipfelstammtisch' en 'So schön kann Musi sein' worden momenteel in geheel Europa uitgezonden en trekken hoge kijkcijfers.  

‚Äč

Natuurlijk sta ik zelf vele tientallen malen per jaar in binnen- en buitenland op het podium om grote en kleinere evenementen en shows te presenteren. Dat kan een Oktoberfest zijn in een tent vol uitgelaten feestgangers of een gala in smoking in het theater.

In Oostenrijk en Zuid Duitsland ben ik ondertussen vaak te gast bij televisie- en radioshows, feesten, partijen en schrijf ik o.a. columns voor internationale printmedia.

 

Ik ben ook trouwambtenaar. Een prachtige functie die ik mag vervullen voor de gemeente Brummen en Montferland. Echter mag ik in heel Nederland huwelijken voltrekken. Het is iedere keer opnieuw een geschenk om voor een bruidspaar al mijn vaardigheden als spreker uit de kast te mogen trekken zodat ik een onvergetelijke ceremonie kan verzorgen. 

Dat geldt ook voor een laatste afscheid.

Als uitvaartspreker begeleid ik nabestaanden door een respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst.

Bij Studio Oranjeoord heb ik privélessen gevolgd van Ingrid Putman. Zij heeft mij de fijne kneepjes bijgebracht van het vak Stemacteur. Dat heeft mijn vaardigheden uitgebreid waardoor mijn stem nu ook inzetbaar is voor luisterboeken, AV producties, voice response en commercials.

 

Mijn manier van werken is open en transparant, allround, persoonlijk en ik lever professioneel maatwerk.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?  Neem dan vrijblijvend contact met me op!